Aloitetaan kertomalla nyt vaikka mun sunnuntaibrunssista

En oo kovin hyvä aloituksisssa, jonka takia ajattelinkin vaan alottaa tän bloggailun kylmästi ekasta kirjoituksesta. Toivottavasti teitä ei haittaa, jos meen suoraan asiaan 😀

Viime sunnuntai alkoi ihanasti sunnuntaibrunssilla. Oltiin koko perheen voimin Sunn-nimisessä ravintolassa Senaatintorilla. Kukaan meistä ei ollut aikaisemmin käynyt kyseisellä brunssilla, mutta se osottautui kyllä hyväksi. Brunssin jälkeen kiertelin vielä vähän aikaa kaupungilla, mutta en oikein löytänyt mitään. Ihanaa kun on vapaa sunnuntai, ensi viikosta on nimittäin tulossa aika työntäyteinen – ainakin tekemättömiä kouluhommia olisi paljon…

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic