Friday, Friday, kaikki rakastaa perjantaita!

Tänään on ollut paljon kivaa tekemistä, ja päivä onkin mennyt kauheaa vauhtia! Aamulla mulla oli pari luentoa, joiden jälkeen kävin pikkusiskon kanssa kaupungilla kiertelemässä ja Vapianossa lounaalla. Tykkään Vapianon pastoista tosi paljon, mutta tällä kertaa päädyin salaattin, joka ei ollut läheskään niin hyvää. Buu!

Kaupungilta menin vielä salille. Tein 20min lämmittelyt crosstrainerilla ja sen jälkeen olin circuit trainingissä. Nyt pitää saada jotain ruokaa, mutta muuten tän illan suunnitelmat on vielä ihan auki. Voi olla, että lähdetään käymään jossain tai voi olla, että jään vaan kotiin laiskottelemaan. Molemmat vaihtoehdot on kuitenkin tosi kivoja.

Tällaista mulla oli päällä luennoilla ja kaupungilla. (Ennen en oikein tykännyt Uggeista, mutta ne on kyllä olleet tämän talven pelastajat. Niin mukavat ja lämpimät, ettei tekisi mieli mitään muita kenkiä käyttääkään!)
Image and video hosting by TinyPic