Pitkästä aikaa treffeille netin kautta!

Kyllä oli perhoset vatsassa kun menin viime perjantaina pitkästä aikaa tavallaan ihan sokkotreffeille. Oon ollut kyllä treffeillä vähän aikaa sitten, mutta ne on aina ollut sillain, että joku kundi on livenä pyytänyt ulos. Tää oli kuitenkin nyt tällänen, että tän tyypin olin tavannut netin kautta, joten kyllä se jännitti ihan eri tavalla.

Kuitenkin kun on nähnyt joskus livenä, niin tietää suunnilleen millainen heebo sieltä on tulossa. Nyt kuitenkin en ollut koskaan tota kundia ennen nähnyt, joten sieltähän olisi voinut periaattessa tulla vaikka mimmonen mies. Kun netissä on niin helppo laittaa kuvia, joista ei saa sitä oikeaa kuvaa.

treffit

Ihana oli olla oikein kunnolla ravintolassa syömässä kerrankin. Pitäisi ehkä mennä useammin…

No onneksi tuli se sama söpö miekkonen, jota olin jo kuvissa nähnyt, ja meidän treffit alkoi oikein mainiosti. Mentiin ravintolaan aluksi ruokailemaan, ja siellä viihdyttiinkin tosi hyvin. Sen jälkeen sitten mentiin hänen kämpilleen, ja no, hyvin se meni sielläkin. Että kyllä toi nettitreffailu toimii, kunhan valitsee vaan sivuston oikein. Ei kantsi mennä mihinkään seksideittisivustolla jos etsii kunnon kumppania ja päinvastoin.

Meidän ekat treffit meni kuitenkin tosi hyvin, ja seuraavat on suunnitteilla jo tällä viikolla. Tarkemmin ottaen jo keskiviikkona. Tällä kertaa se kundi tulee mun luokse kylään, ja mun pitäisi kokkailla sille jotakin herkullista mutta ei liian työlästä. Toi on kuitenkin työpäivä, joten ei mulla ole aikaa tehdä mitään kuuden ruokalajin illallista meidän treffeille, vaikka olisi se kyllä aika makee yllätys, eikös olisi 🙂

Mietin että jos tekisi vaikka lasagnen silleen melko valmiiksi edellisenä iltana, ja sitten heittäisi sen suunnilleen suoraan uuniin kun tulisi töistä kotiin. Ton lasagnen saa kuitenkin melko valmiiksi etukäteen, ja sitten deittiä ennen sen vaan heittää noin tunniksi uuniin ja on ihan priimaa. Toi on kyllä ihan hyvä idea, taidanpa tehdä noin. Kuhan toi Jukka ei vaan lue tätä blogia, muuten menee yllätys ihan pieleen.

Jos oot Jukka siellä, niin äkkiä pois täältä! Tai no taitaa olla ehkä tässä vaiheessa jo vähän myöhäistä.

No en kerro enempää varuilta meidän treffeistä, jotta se ei vahingossakaan vaan osu tänne. Kirjoittelen ehkä sitten lisää, kun treffit on ohitse.